Nedräkningen har börjat...

När man har tappat stinget utan att egentligen veta varför så måste man nog sätta tyglar på det projekt man driver. Man behöver börja styra med fast grepp för att få in projektet på vägen igen och därmed behövs en ny motor(... oj, det känns som att jag redan tappat greppet om det egentliga temat MAT.) Så därför har jag valt att göra "en julie-and-julia"; Att arbeta igenom en HEL receptbok under en bestämd tid. Jag gör det för att bevisa för mig själv att jag faktiskt klarar av det! Men redan har jag stött på ett mycket svårt problem: vilken kokbok ska man välja?? Jag vill gärna följa något som innehåller mycket olika smaker och gärna inte alltför "smörigt". Trendig får den gärna vara för att mitt projekt ska kännas aktuellt. Därför har jag valt....

SMAK
(med recept från resturangen RESTURANGEN)
av MELKER ANDERSSON
DANYEL COUET
& JONAS ÅLUND

Mitt tillvägagångssätt:
120 recept finns i SMAK (om jag inte räknat fel)
Projektet löper till min födelsedag den 28:e November 2010!
totalt 59 dagar, med början i morgon: FREDAG 1 OKT!
TROR NI JAG KLARA DET?

Kommentarer
Postat av: Malin

Jaaa! Vad kul! Jag ska följa med spänning!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback